Deelnemers: Rik, Lieke en Bram


Naast zingen en dansen houden Lieke, Rik en Bram wel van een feestje en vinden het daarom, ondanks hun beperking, ook heel leuk om op het podium van NOIZZ te staan! Ze stellen zichzelf voor.

 

Hebben jullie al eens vaker op het podium gestaan?

Alle drie vinden ze het leuk om met muziek bezig te zijn. Zo houdt Lieke erg van zingen en dansen, Bram en Rik luisteren graag naar muziek en heeft Rik daarnaast nog keyboard-les. Lieke en Bram hebben zelfs wel eens vaker opgetreden, Lieke in het theater / toneel en Bram hebben jullie misschien zelfs gezien bij Carnaval in Van Haandel, waar hij samen met Vieze Jack heeft opgetreden. Dat vond Bram heel gaaf om te doen!

 

Wat vinden jullie leuk om te doen?

Rik gaat naar de dagbesteding Memo in Boekel en heeft het daar heel erg naar zijn zin, ‘mijn hobby’s zijn zwemmen, ik zit op keyboard les en ik luister heel graag naar feest muziek samen met een huisgenoot.’ Lieke: ‘Ik werk ook nog bij zorgboerderij Japara, dat vind ik ook super leuk’ én Lieke werkt nog in het theater. Volle agenda dus! Bram wil later graag bij Brownies en Downies werken, dat gaat vast lukken Bram!

 

Waarom willen jullie meedoen aan NOIZZ?

Ze hebben alle drie veel zin om op te treden bij NOIZZ. Zoals Bram zegt: ‘omdat ik het erg leuk vind om op te treden’. Rik houdt wel van een feestje, dus heeft er zin in en Lieke heeft er ook veel zin in om te zingen en dansen!