Deelnemers: Noor, Jade, Sare, Bram


Naast de muzikanten van opleidingsorkest en jeugdslagwerkgroep Funtastic brengen een aantal talenten andere instrumenten op het podium. Dit zijn Sare (11) met viool, Noor (10) en Jade (10) met gitaar en Bram (9) met piano! Ze stellen zichzelf voor.

 

Alle vier vinden ze het leuk om muziek te maken met hun instrument. Daarnaast vindt Sare het leuk om met vriendinnen te zijn, samen te nagellakken, te knutselen en naar muziek te luisteren. Ook Noor vindt het leuk om te knutselen of een spelletje te doen, maar daarnaast gaat ze graag turnen en leert ze haar 3 geiten kunstjes! Jade vindt het ook leuk om met dieren te zijn en rijdt graag paard. Bram vindt het naast piano spelen leuk om te voetballen en spelletjes te spelen op de Playstation.

 

Hebben jullie al eens vaker op het podium gestaan?

Bram en Sare hebben wel eens op school opgetreden en Jade en Noor wel een thuis of voor opa en oma. Noor heeft zelfs een stukje gespeeld voor veel mensen op het feest van papa en mama. Ook de familie van Sare, Jade en Bram zijn muzikaal en spelen allerlei instrumenten of zingen! Het komt dus niet van vreemden.

 

Wat is het ergste óf juist leukste wat jullie hebben meegemaakt op het gebied van muziek?

Sare: ‘Het bijzonderste wat ik ooit heb gedaan is samen met de familie een muziek stuk te spelen dat begon met de melodie op een muziekdoosje’, Noor: ‘Opgetreden op het feest van mama en papa toen mama 40 werd.. Toen zong iedereen mee met mijn liedje lang zal ze leven..!’ Jade: ‘Ik ben bij het concert van Suzan en Freek geweest. Sommige liedjes kon ik gewoon meespelen in mijn hoofd. Dat vond ik leuk!’, Bram: ‘Toen ik geen muziek meer uit het lesboek hoefde te spelen maar eigen gekozen nummers mocht spelen.’

 

Waarom willen jullie meedoen aan NOIZZ?

Ze hebben alle vier héél veel zin om op te treden bij NOIZZ. Zoals Jade zegt ‘ik heb heel veel zin om samen met de andere kinderen een mooie show neer te zetten’. Het lijkt Noor een hele leuke ervaring en Sare en Bram willen graag laten horen wat ze kunnen. Wij zijn benieuwd!