Deelnemers: Mylo, Amber, Nienke, Anna en Neel


We stellen graag een aantal solisten aan jullie voor: Mylo, Amber, Nienke, Anna en Neel. Alle vijf vinden ze het heel leuk om op een podium te staan en hebben ze hier al flink wat ervaring mee. Mylo doet zelfs al aan musicals mee en vindt de spanning die er bij een optreden komt kijken juist heel leuk “Er gebeuren altijd wel dingen die fout kunnen gaan, vooral bij musicals”. Anna heeft alleen nog op getreden met Souplesse en vindt het daarom extra leuk om, tijdens NOIZZ, voor de eerste keer te gaan zingen op het podium!

Zit de muzikaliteit in je familie?

Mylo en Anna hebben allebei een familielid die in een koor zingen. En ook bij Amber en Nienke zit de muzikaliteit in de familie. Ze treden dan ook wel eens thuis op voor/met hun familie. Mylo geeft aan dat thuis zingen zelfs nog spannender kan zijn dan wanneer je voor 2000 man aan publiek staat op te treden. Zoals je ziet komt dit muzikale talent dus zeker niet van vreemde.

Waarom willen jullie mee doen aan de tweede editie van NOIZZ?

Ze vinden het allemaal super leuk om op een podium te staan, ze zijn dus ook niet bang om voor een groot publiek te staan. Voor Anna is het de eerste keer dat ze gaat zingen op een podium maar dit houdt haar zeker niet tegen en ze vindt het hierom juist extra leuk om te mogen zingen tijdens NOIZZ. Ook Nienke, Amber en Mylo vinden het heel leuk om op te treden, het lijkt ze een mega leuke ervaring om mee te doen aan zo’n groot evenement als NOIZZ!