Deelnemers: Mare, Anne, Ise, Lise en Iris


Mare, Anne, Ise, Lise en iris zijn echte podiumbeesten, ze zijn niet bang om straks tijdens NOIZZ op het podium te gaan zingen voor het grote publiek. Naast zingen houden ze alle vijf ook van dansen, waarmee ze ook optredens hebben gedaan.

 

Even voorstellen:

Anne speelt in musicals, zoals ‘Annie’ en ‘Dolfje Weerwolfje’, ook is Anne stem actrice waardoor je haar regelmatig op tv kan horen. Dit muzikale talent komt niet uit haar familie maar Anne vindt het heerlijk om met haar moeder te zingen in de badkamer “want daar galmt het lekker”.

Mare heeft juist wel een muzikale familie en wil dan later ook zangeres worden. Hier is ze hard voor aan het werken, want naast NOIZZ gaat Mare ook optreden op het zomerconcert bij Naat Piek.

Ise is een bezige bij want zingen is niet haar enige hobby, ze gaat ook graag dansen, voetballen en zwemmen. Ook houdt Ise van zingen op de fiets en in de auto, totdat anderen het per ongeluk horen, dan schaamt ze zich een beetje. En net als Iris is Ise fan van Suzan en Freek. Iris houdt van paardrijden en heeft een muzikale familie “het is bij ons nooit stil in huis”. Het liefst zingt Iris samen met haar broertje.

Lise haar grote voorbeeld is Ava Max. En hoewel Lise zingen superleuk vindt heeft ze nog weinig ervaring met zingen voor anderen. Lise weet wel zeker dat ze NOIZZ superleuk zal vinden, omdat ze graag op het podium staat.

Verder hebben alle vijf de zangeressen heel veel zin in NOIZZ 2022!