Deelnemers: Chanel, Demi, Ries, Lynn, Julian en Jill


Deze keer stellen we Chanel, Lynn, Demi, Julian, Ries en Jill aan jullie voor! Alle zes ga je ze zien en horen zingen tijdens de tweede editie van NOIZZ. Jill gaat naast het zingen ook piano spelen. Ze zijn allemaal erg enthousiast om te gaan optreden tijdens NOIZZ.

Waarom willen jullie mee doen aan NOIZZ 2022?

Alle zes zijn het bezige bijtjes, niet alleen zingen vinden ze leuk maar ze hebben ook nog een hoop andere hobby’s zoals sporten en met vrienden afspreken. Optreden is voor deze zes ook zeker niet onbekend, zo zingt Lynn bij het kinderkoor in de kerk en heeft Chanel zelfs al een solo gezongen bij een musical! NOIZZ vinden ze ook een leuke nieuwe uitdaging waar ze veel van gaan leren. Zo geeft Jill aan dat ze nog nooit echt heeft opgetreden met piano en dat dit dus een super leerzame uitdaging zal worden. En ook Demi geeft aan dat ze graag nog beter wil worden in zingen en dat NOIZZ hier perfect voor zal zijn. Maar de zangers en zangeressen doen zeker niet alleen aan NOIZZ mee om er van te leren, zo geven ze ook aan dat ze het vooral heel leuk vinden om te mogen optreden met elkaar en met anderen.

Zit muzikaliteit in de familie?

“JA!” zeggen ze duidelijk allemaal. De muzikaliteit komt zeker niet van vreemden bij deze zangers en zangeressen. Allemaal hebben ze meerdere familieleden die muzikaal zijn ingesteld. Zo leert Jill zelfs piano spelen van haar opa en die doet dit, na 2,5 jaar, nog steeds met veel plezier. De families zullen dan ook zeker komen kijken hoe Chanel, Lynn, Demi, Julian, Ries en Jill staan te schitteren tijdens de tweede editie van NOIZZ!