Dansgroepen van Souplesse


 Een echte aanvulling in de show zijn de dansers en danseressen van Souplesse. Een paar dansgroepen van o.a. Marlie en Linn stellen zich graag voor.

De dansgroepen van Souplesse zijn al druk aan het oefenen om iets gaafs neer te zetten. De groep van Marlie gaat dansen op een medley van Lady Gaga, dus dat wordt sowieso swingen op het podium. De trainingen zijn al een feestje! Beiden hebben vooral veel zin om weer op het podium te staan en de dans te laten zien. Door Corona hebben alle optredens natuurlijk een poosje stil gelegen dus die gaan ze nu dubbel en dwars inhalen!

Hoe vinden jullie het om met andere (zang, muziek) een voorstelling te maken?
Het blijft altijd wel spannend en een uitdaging om met live muziek op te treden, omdat dat weer net iets anders klinkt dan de muziek waar je mee oefent. We gaan dus gewoon extra veel samen oefenen (ook nog eens extra gezellig) en dan komt het helemaal goed.

Waarom NOIZZ?
Bij NOIZZ krijgen wij als jongere generatie de kans om onze talenten te laten zien. Wij weten wel hoe we een feestje moeten bouwen, dus als dat je leuk lijkt moet je zeker komen kijken én luisteren! NOIZZ is een succes als we met zijn allen een knaller van een show neerzetten waarvan zowel publiek als talenten en vrijwilligers kunnen genieten.

Beiden kunnen ze niet wachten om te laten zien waar wij al die tijd al voor aan het trainen zijn. Er zin in hebben is dus een understatement!