Backing Vocals: Nicole en Lotte


Op het podium op de achtergrond, maar nu op de voorgrond. Backing vocals Lotte en Nicole stellen zich voor. Toevallig hadden zij allebei een rol bij de vorige editie van NOIZZ. Lotte als solist en Nicole als lid van de programmacommissie én als backing vocal. 

 

Muzikaliteit spat er vanaf!

Beiden zijn ze super muzikaal als we het zo mogen zeggen! Lotte zingt graag, speelt piano, maar is ook graag creatief bezig. Ze zingt ook in en band en heeft meegedaan met Soundsquad in Gemert. Nicole is alumnus aan de Rockacademie en is net gestart aan de Master of Music op het Conservatorium in Tilburg. Haar eerste grote optreden was in 2016 met Lost in Music en in de tussentijd heeft ze van haar grootste passie haar werk mogen maken. Onder de naam NICCI NOVA maakt Nicole Nederlandse poëziepop en in november 2021 kwam haar debuutalbum ‘Zilver Gelijnd’ uit. Hiermee kwam ze op mooie plekken zoals als de speelplaats van Radio 2 bij GIEL en het voorprogramma van Maaike Ouboter en de 3JS. Naast het artiestzijn is Nicole werkzaam als vocal coach omdat ze het prachtig vindt om een nieuwe generatie vocalisten en artiesten te laten ontwikkelen tot hun beste zelf.

 

Terugkijkend naar de eerste editie

Beiden hebben ze dus meegedaan aan de eerste editie van NOIZZ. Beiden vonden dit heel erg leuk en twijfelden geen seconde om weer mee te doen aan de 2e editie. Nicole is vooral ontzettend benieuwd naar het nieuwe, jonge talent van Erp en omstreken en hoe zijn zullen shinen op het podium!