Sponsoren


Jonge en piepjonge muzikanten en artiesten uit Erp, Keldonk en Boerdonk verdienen een groter podium; waar ze hun talenten moeten kunnen laten zien. Op niveau. Aan een zo breed mogelijk publiek. Zo werd NOIZZ – The Youth Music Event geboren.

“18 en 19 november 2017 is het zover. Dan staan zo’n 100 jeugdige talenten te schitteren op het podium!”

Verschillende solisten en dansgroepen zullen hun talenten laten zien onder de begeleiding van het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep van Harmonie OBK. Het gehele project staat onder begeleiding van een zangcoach, dirigenten, danscoaches en een team van vele enthousiaste vrijwilligers.

“De jeugd heeft de toekomst en dus is het belangrijk om jeugdtalenten een podium te bieden waar ze kunnen schitteren!”

Wat kunt u doen?
Als ondernemer een muzikaal hoogtepunt voor jonge muzikanten en artiesten ondersteunen. Door… een perfecte match van uw ondernemerskwaliteiten met de talenten van onze jonge artiesten. Het evenement zorgt voor verbintenis tussen jonge muzikanten en artiesten en biedt hen de mogelijkheid tot het creëren van nieuw samenwerkingen.

Zorgt uw grote maatschappelijke betrokkenheid ervoor dat u dit muzikale hoogtepunt voor en door de jeugd wil ondersteunen?

Staat u achter dit jeugdevenement en wilt u het evenement ondersteunen, dan komen wij graag met u in contact. Stuur uw gegevens naar organisatie@jeugdproms-noizz.nl en wij nemen contact met u op. Wij waarderen uw steun. Sponsoren zijn onmisbaar voor de uitvoer van NOIZZ – The Youth Music Event.