Muziek


De muzikale begeleiding van NOIZZ wordt verzorgd door opleidingsorkest en jeugdslagwerkgroep Funtastic. Deze orkesten zijn onderdeel van Harmonie OBK – een vereniging die oa jonge muzikanten enhousiast maakt om muziek te leren spelen, te maken en leuke optredens te verzorgen. De orkesten stellen zich graag voor:

 

Opleidingsorkest Funtastic

Het opleidingsorkest Funtastic zal nagenoeg alle nummers tijdens NOIZZ begeleiden. De jonge muzikanten staan vaker op het podium en weten het publiek altijd vrolijk te maken met verschillende soorten muziek. Dat het opleidingsorkest vele soorten muziek kan begeleiden en spelen zal te horen zijn tijdens NOIZZ. De muzikanten zullen de handen uit de mouwen steken om er in november een spetterende editie van te maken

 

Jeugdslagwerkgroep Funtastic

Ook jeugdslagwerkgroep Funtastic is van de partij tijdens NOIZZ – The Youth Music Event. Op een podium staan is voor de jonge slagwerkers niet nieuw. De afgelopen jaren zijn ze een vast onderdeel op de jeugdpronkzitting, waar ze op ludieke wijze ritmes spelen op potten, pannen, tonnen en barkrukken. NOIZZ gaat voor de jeugdslagwerkers een speciaal evenement worden waar naast het spelen van slagwerkstukken ook wordt samengewerkt met het orkest, solisten, dansgroepen en leden van het combo.

Laat je verassen door deze jeugdige talenten!