Muziek


De muzikale begeleiding van NOIZZ wordt verzorgd door opleidingsorkest en jeugdslagwerkgroep Funtastic en het combo. De orkesten zijn onderdeel van Harmonie OBK – een vereniging die onder andere jonge muzikanten enthousiast maakt om muziek te leren spelen, te maken en leuke optredens te geven. De orkesten en het combo stellen zich graag voor:

 

Opleidingsorkest Funtastic

Het opleidingsorkest Funtastic zal nagenoeg alle nummers tijdens NOIZZ begeleiden. De jonge muzikanten staan vaker op het podium en weten het publiek altijd vrolijk te maken met verschillende soorten muziek. Dat het opleidingsorkest vele soorten muziek kan begeleiden en spelen zal te horen zijn tijdens NOIZZ. De muzikanten zullen de handen uit de mouwen steken om er in november een spetterende editie van te maken

 

Jeugdslagwerkgroep Funtastic

Ook jeugdslagwerkgroep Funtastic is van de partij tijdens NOIZZ – The Youth Music Event. Op een podium staan is voor de jonge slagwerkers niet nieuw. De afgelopen jaren waren ze een vast onderdeel op de jeugdpronkzitting, waar ze op ludieke wijze ritmes spelen op potten, pannen, tonnen en barkrukken. NOIZZ gaat voor de jeugdslagwerkers een speciaal evenement worden waar naast het spelen van slagwerkstukken ook wordt samengewerkt met het orkest, solisten, dansgroepen en leden van het combo.

Informatie over de jeugdorkesten van Harmonie OBK vind je op: http://harmonieobk.nl/

 

Het combo van NOIZZ

Het combo van NOIZZ bestaat uit Sander Leesberg (toetsenist), Joost Leesberg (gitarist), Luuk Bouw (drummer), Gijs van Dooren (zanger) en Sjaak Megens (bassist). Miquel Lambooij is de bandcoach.

Gijs, Sander, Joost en Luuk spelen in de band Les Garcons de L’Ariege, vrij vertaald naar het Nederlands betekend dit “de jongens uit Erp”. Deze band is twee jaar geleden opgericht na een debuutoptreden bij de Pronkzitting in Erp. Sjaak komt uit de band Moonshine Lizard, speelt sinds 3 jaar basgitaar en volgt nu een studie aan het Rock City Institute in Eindhoven. Voor het evenement NOIZZ zijn wij bij elkaar gekomen.