Solisten Linda, Annemijn, Liselot, Mees en Joes


Een aantal van de solisten die meedoen met NOIZZ zijn Linda Govers, de zusjes Annemijn en Liselot Vissers, Mees en Joes van den Crommenacker. We stelden de vijf meiden wat vragen.

 

Jullie hebben een geweldige zangcoach, Neeltje, maar stel je zou meedoen met de Voice of Holland voor welke coach was je dan gegaan?

De zusjes Liselot en Annemijn gaan voor Marco, ‘Wij denken dat hij heel lief is.’ Linda zou voor Waylon gaan. Als hij iets wil krijgt hij dat voor elkaar en.. hij is echt gedreven! Mees kiest voor Ilse de Lange, maar haar zus Joes zou Marco kiezen als coach.

 

Wie zijn jullie grootste fans?

Allemaal geven ze toch wel aan dat de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s dat toch wel zijn.. Mees en Joes zijn ook elkaars fan.

 

Hoe willen jullie er op het podium uitzien?

‘Nee!! Ik weet echt nog niet wat ik aan moet trekken,’ was de eerste reactie van de meiden. Later blijkt dat ze er, als echte artiesten, toch wel al over nagedacht hebben. Linda weet het nog niet zeker: ‘misschien een jurkje, al moet ik natuurlijk wel kijken wat de dansers tijdens mijn optreden dragen én het moet er natuurlijk wel geweldig uitzien.’

Annemijn en Liselot willen een beetje dezelfde kleding dragen: ‘we willen matchen! Dat past bij ons liedje.’

Mees vindt dat de zangeressen bij Lost in Music mooie, lange jurken droegen. Dat was heel erg mooi! ‘Misschien wil ik ook zo’n mooie jurk!’ Joes zegt juist: ‘die jurken zijn wel mooi maar wij moeten juist cool zijn én opvallen! Natuurlijk willen we ook dat het goed combineert bij wat de dansers dragen en het mag niet vloeken!’

 

Aan Mees, Joes, Liselot en Annemijn: hoe is het om samen met je zus mee te doen met NOIZZ?

Mees en Joes geven aan het leuk te vinden, maar Mees zegt: ‘misschien is nu ook wel spannender. We zijn nu ook zenuwachtig voor elkaar.’ Joes vindt het vooral leuk en gezellig. Liselot en Annemijn vinden het vooral heel fijn om dit samen te mogen doen, want dat maakt het juist minder spannend én dan hoeven ze ook niet alleen op dat grote podium te staan..

 

Wie zijn jullie grote voorbeelden? Of naar welke artiesten luisteren jullie graag?

Joes roept meteen: ‘Dua Lipa en Martin Garrix!’ Mees gaat voor de Fight Song! Van Rachel Platten. Linda vindt de zangeres Maan heel erg tof! ‘Ze kan super goed zingen en ook heel mooi dansen!’ Shawn Mendes staat ook hoog op het lijstje van Linda. Annemijn luistert graag naar top 40 muziek. Vooral het nummer ‘Never Forget You’, van Zarah Larsson is favoriet. Haar zusje Liselot houd vooral van dansmuziek. Namen die alle meiden noemden waren: ‘Adele, Demie Lovato, en Shawn Mendes.’ Mees is in ieder geval géén fan van Nick en Simon, maar het liedje ‘pak jij maar mijn hand’ was het eerste liedje wat ik ooit zong. Daar was ik erg trots op! ‘Dat is toevallig’, zegt Linda, ‘voor mij was dat ook het allereerste liedje wat ik zong!’