Nicole, Sanne en Jolanda – Backing vocals


De backing vocals Jolanda Derks, Nicole van Hoof en Sanne van de Valk vertellen wie zij zijn!

 

Nicole is backing vocal bij NOIZZ en is sinds augustus begonnen aan een studie op de Rockacademie in Tilburg met als hoofdvak Vocals. Nicole komt uit een muzikale familie, haar zusje Claudia doet ook mee met NOIZZ op haar piano. Ze heeft de stem gekregen van haar vader want zoals hij zelf zegt: ‘ik heb ‘m niet meer.’ Nicole heeft ook als soliste aan Lost in Music deelgenomen en vond  dat een geweldige ervaring. De zangeres zingt vanaf haar 12de jaar en op haar 14de is ze begonnen met zanglessen bij Vocalized in de Mortel. Daar heeft ze ook les gehad van Neeltje (onze zangcoach bij NOIZZ) en waar ze haar passie voor muziek pas écht heeft ontdekt. Nicole droomt van een eigen band met toffe en inspirerende muzikanten om haar heen.

 

Sanne is net zoals Nicole een backing vocal bij NOIZZ. Deze zangeres heeft zangles en saxofoonles gehad en treed vaak op met de band REPOP waar ze de lead zingt maar ook de backings doet. Muziek maken is haar hobby en ze haalt hier genoeg voldoening uit. Sanne maakt al heel haar leven muziek. Eerst als peuter achter het orgel van haar vader, later bij het kinderkoor. Maar pas op haar 18de durfde ze lead te gaan zingen. Haar droom is om met REPOP op grote festivals te mogen spelen zoals op Paaspop en de Zwarte Cross.

 

Jolanda is de derde backing vocal bij NOIZZ en is afgelopen zomer afgestudeerd aan de Rockacademie. In september is ze begonnen aan een nieuwe studie, dierengeneeskunde. Ze staat het liefst op de voorgrond met haar eigen muziek. Verder treedt ze vaak op met de bands Scarlet Oak en REPOP én heeft ze ook als soliste meegedaan aan Lost in Music. Dat laatste heeft ze als super tof ervaren, mede door de show en dans eromheen en ‘kruipen in de huid van.’ De droom van Jolanda is om nog eens een keer met een eigen band te gaan toeren in het buitenland, samen muziek maken…. Geweldig!